Наша студентка – переможниця Чемпіонату України з боксу!

З 22 по 29 жовтня у Чернівецькій області на спортивно-відпочинковій базі «Сонячна Долина» відбулися фінальні двобої жінок Чемпіонату України-2023 з боксу серед молоді. Студентка першого курсу спеціальності міжнародні відносини Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у складі збірної команди Івано-Франківської області Божена Мельник провела три поєдинки з боксу та здобула 1 місце у вазі 54 кг. Спортсменка успішно перемогла своїх суперниць, а саме Інну Нагайчук м. Хмельницький, Вероніку Панкевич з м. Києва і у фінальному поєдинку перемогла нашу землячку, майстра спорту, чемпіонку Європи ц.р. Марію Мандзюк, і виконала норматив Майстра спорту України. Це був останній етап перед дорослим Чемпіонатом України.

Команди, які сформувались за підсумками змагань будуть виступати на Чемпіонаті Європи серед молоді, який відбудеться наступного року. Варто відзначити, що Україна візьме участь у чемпіонаті Європи у разі недопущення до змагань російських та білоруських спортсменів.

«Фінальні поєдинки серед жінок на Чемпіонаті України серед молоді пройшли на дуже високому рівні, дівчата показали якісний та цікавий бокс», – зазначають у Федерації боксу України.

Бажаємо нових перемог та гордо нести прапор України та Прикарпатського університету на міжнародних змаганнях!