Магістрантка Надія Іваночко розробила тренінговий курс для соціальних педагогів

Магістрантка спеціальності «Середня освіта (Інформатика)» факультету математики та інформатики Надія Іваночко стала призеркою Всеукраїнського конкурсу студентських  наукових робіт та відзначена Дипломом IIІ ступеня. Наукова керівниця – доцентка кафедри математики та інформатики і методики навчання факультету математики та інформатики Ольга Дудка.

Надія Іваночко представила на конкурс наукову роботу “Цифрові технології в роботі соціального педагога”. Дослідження демонструє тісний міждисциплінарний зв’язок між галузями, оскільки цифровізація освіти і життя загалом заставляє переосмислювати існуючі підходи і методи в освітній сфері.

Магістрантка у своїй роботі представила розроблений тренінговий курс “Використання інтернет-ресурсів у роботі соціального педагога” та інструктивно-методичні матеріали до курсу, які дають можливість проводити навчання як очно, так і дистанційно. Мета розробленого курсу – формування готовності соціального педагога до впровадження цифрових інструментів у професійній діяльності.

Зазначимо, що II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Соціальна робота» проходив 15-16 квітня у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка в онлайн форматі. Загалом на конкурс надійшло близько півсотні студентських наукових робіт з різних ЗВО України.