Доцент Андрій Білас взяв участь у міжнародному семінарі «France Partenariat oriental»

Доцент Андрій Білас днями взяв участь у міжнародному семінарі «France Partenariat oriental», організованому посольством Франції в Україні, спільно з посольствами в Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові та у співпраці з агенцією Erasmus +. Захід проходив у форматі онлайн. У його роботі взяли участь представники університетів Франції та 5 країн-членів Східного партнерства (Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна), національні офіси програми Erasmus +.

Семінар був присвячений співпраці між французькими університетами та університетами країн Східного Партнерства у рамках програми Erasmus+. Мета заходу – сприяння встановленню та зміцненню регіональної співпраці, яка у подальшому може претендувати на отримання європейських грантів у рамках програми Erasmus +.

Впродовж роботи онлайн-семінару учасники мали можливість взяти участь у тематичних та методологічних воркшопах, бліц-зустрічах з представниками інших закладів вищої освіти. 

У рамках програми семінару Андрій Білас провів двосторонні робочі зустрічі з Седріком Делапласом, керівником відділу міжнародного партнерства та інтернаціоналізації навчання Департаменту міжнародних відносин та співробітництва Університету Руан-Нормандія та П’єр-Івом Турпеном, керівником проектів міжнародного партнерства Відділу з міжнародного співробітництва в Університеті Париж X – Нантер. У ході цих зустрічей обговорювалися питання налагодження партнерських стосунків між Прикарпатським національним університетом та вищевказаними університетами.