Розпочато конкурс на отримання стипендії Програми ім. Фулбрайта для молодих дослідників

Запрошуємо викладачів, аспірантів, співробітників до участі у фулбрайтівському конкурсі для молодих дослідників та викладачів Fulbright Research and Development (FRDP)

У жовтні, щовівторка, Офіс Фулбрайта проводить онлайн-презентації/консультації за участі фулбрайтівських випускників та цьогорічних стипендіатів програми Fulbright Research and Development (FRDP): 12, 19, та 26 жовтня  

РЕЄСТРАЦІЯ є обов’язковою

Запрошення на Zoom – консультацію буде надіслано зареєстрованим учасникам перед початком зустрічі. 

 FULBRIGHT RESEARCH AND DEVELOPMENT PROGRAM: Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій.  

https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/  

Кінцевий термін подання заявок — 1 листопада 2021 року 

Про стипендіатів Програми ім. Фулбрайта останніх років можна дізнатися зі сторінок фулбрайтівських вісників: https://fulbright.org.ua/uk/library/.