Представники університету активні учасники розробки стратегії Івано-Франківська-2035

«ОСВІТА vs БІЗНЕС: стратагеми діалогу» 4 квітня 2023 р. у контексті публічного діалогу відбулась дискусія між чотирма фокус групами, які напрацювали реальні пропозиції щодо розвитку освітнього потенціалу в Івано-Франківській територіальній громаді.

Спікерами від освітян виступили Оксана Джус, завідувачка кафедри професійної освіти та інноваційних технологій та Ольга Ємець, доцент кафедри теоретичної і прикладної економіки, гарант освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Представники Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника поділились досвідом вдосконалення освітніх програм, співпраці з роботодавцями, комунікаціями зі студентами.

Пропозиції були адресовані трьом групам стейкхолдерів: здобувачам вищої освіти, представникам бізнесу та управлінцям. Натомість отримали запити від студентів, бізнесменів та представників управлінців, які будемо намагатися втілювали в освітній процес щодо підготовки майбутніх фахівців у сфері бізнесу.

Подія, яку ініціював Карпатський інститут аналітики “FrankoLytics” у партнерстві з  Бізнес Асоціацією Івано-Франківська, заклала основу для розробки стратегії Івано-Франківська-2035.

Модератором заходу виступила Ольга Максимович – директорка Карпатського інституту аналітики “FrankoLytics.

Також активну участь у дискусіях приймали представники університету: Володимир Стефінін – к.е.н., доц. кафедри теоретичної і прикладної економіки, Світлана Кропельницька, к.е.н., доц..кафедри фінансів, директорка Проектно-освітнього центру «Агенти змін», Святослав Білоус – студент факультету математики та інформатики, Семків Віталій – першокурсник ОП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».