Шоу-батл на факультеті туризму

6 листопада  в рамках відзначення Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва України на факультеті туризму відбувся інноваційний масовий захід «МСД-ШОУ. БАТЛ». Організатором заходу виступила кафедра управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту. Дійство відбувалося у межах практичних занять з фахових дисциплін спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності». Ведучими свята стали доценти кафедри управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту Олена Дутчак та Тарас Маланюк.

У рамках програму заходу відбулося урочисте відкриття свята, музичні вітання від студентів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності», фотовиставка художньої фотографії студента групи МСД-21 Мар’яна Стасюка та он-лайн змагання між представниками університетів-партнерів з інших міст. Зокрема, у вокальному он-лайн батлі прийняли участь студенти спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Миколаївської філії Київського національного університету культури та мистецтв, Тернопільського національного економічного університету, Сумського державного університету і, звичайно, студенти факультету туризму Прикарпатського національного університет – студентка гр. МСД-31 Ірина Романів та студент гр. МСД-11 Ігор Салюк.

Голосування за учасників батлу велося виключно у мережі Instagram на сторінці спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» ПНУ (https://www.instagram.com/msd__specialty__pnu/?hl=ru). Перемогу здобула студентка Тернопільського національного економічного університету Уляна Колта. 

Переможці та учасники були нагороджені цінними подарунками, які для них підготували спонсори шоу: Animal gym та AL’s Барбер-шоп та грумінѓ-лаундж.