Наша студентська команда з дзюдо – призер XVI літньої Універсіади

З 23 по 25 квітня у Палаці студентського спорту Сумського державного університету відбулася XVI літня Універсіада з дзюдо. У змаганнях взяли участь більше сотні учасників з більше 20-ти вітчизняних закладів вищої освіти з різних областей. Універсіада проводилася з метою стимулювання розвитку фізичної культури, зокрема дзюдо, у закладах вищої освіти, масового залучення здобувачів вищої освіти до занять спортом, підготовки до участі у XXXI Всесвітній літній Універсіаді (FISU World University Games).

За підсумками загальнокомандної першості серед закладів вищої освіти ІІ категорії Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника посів третє загальнокомандне місце.   

Збірна студентська команда нашого університету виступала в такому складі: Софія Стасюк, вагова категорія 63 кг, 1 курс, факультет фізичного виховання і спорту; Андрій Лайщук, вагова категорія 60 кг, 4 курс, факультет фізичного виховання і спорту; Павло Білоган, вагова категорія 66 кг, 2 курс, економічний факультет; Тагір Магоммад, вагова категорія 66 кг, 3 курс, природничий факультет; Амір Магоммад, вагова категорія 73 кг, 2 курс, факультет фізичного виховання і спорту. Тренери команди – доценти кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту факультету фізичного виховання і спорту Світлана Мальона та Сергій Курилюк.

Вітаємо нашу збірну студентська команду та їх тренерів з високим спортивним досягненням!