Управлінцям органів місцевого самоврядування вручено свідоцтва з підвищення кваліфікації в рамках програми DOBRE

Ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда вручив свідоцтва Прикарпатського університету та Краківського економічного університету про закінчення післядипломного навчання у рамках проєкту «Управління в українських органах місцевого самоврядування для лідерів, менеджерів середнього рівня, фахівців з публічних послуг громади» програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

DOBRE – це шестирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Проєкт «Управління в українських органах місцевого самоврядування для лідерів, менеджерів середнього рівня, фахівців з публічних послуг громади» Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника реалізовував спільно з Краківським економічним університетом. У тренінгах, які тривали 6 місяців взяли участь 50 представників органів місцевого самоврядування різного рівня.

«Наш Університет не тільки надає освітні послуги та займається наукою, а й має серйозний вплив на розвиток нашого регіону. Протягом останніх років ми робимо багато для того, щоб розширити грантову діяльність, в першу чергу, в об’єднано територіальних громадах. Ми зацікавлені в тому, щоб науковці нашого університету спільно з представниками територіальних громад реалізовували проєкти на користь громад, незважаючи на нинішні складні умови війни. Тож я вітаю усіх представників громад, керівників структурних підрозділів, які прикладають до цього багато зусиль», – підкреслив у вітальному слові ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда.

Сертифікати отримали лідери територіальних громад, депутати місцевих рад та керівники структурних підрозділів Івано-Франківської області. Зокрема, із завершенням навчання у рамках «Управління в органах місцевого самоврядування для лідерів громад та депутатів місцевих рад» вітаємо Марію Бойчук, Христину Васількову, Ольгу Ганиш, Наталію Гринюк, Мар’яну Думенко, Івана Загірняка, Надію Когутяк, Іванну Поп’юк, Володимира Тимківа, Ганну Тимків, Романа Харука, Богдана Клим’юка. Та із успішним підвищенням кваліфікації у рамках «Управління територіальними громадами для керівників структурних підрозділів» вітаємо Світлану Гелин, Андрія Гіглюка, Наталію Гнатишин, Маріанну Гринишин, Наталію Диндин, Оксану Жишото, Марію Здрілу, Тетяну Капусняк, Віталія Кермощука, Антоніну Кузь, Василя Кузюка, Наталію Марусин, Антоніну Мірус, Оксану Николин.

  • Управлінцям органів місцевого самоврядування вручено свідоцтва