Студенти факультету туризму отримали ступінь магістра за програмою подвійних дипломів

Студенти факультету туризму спеціальності «туризм» спеціалізації «туристичний менеджмент» – Юлія Книгиницька, Надія Остафійчук, Наталія Сиван, Назар Жмурик – успішно захистили днями магістерські роботи в Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському (Республіка Польща). Їм присвоїли ступінь магістра AJP .

Нагадаємо, що впродовж 2016/2017 та 2017/2018 н.р. наші студенти проходили навчання за програмою подвійних дипломів. Ця програма дає можливість паралельно безкоштовно навчатися в провідних польських вишах, які є партнерами Прикарпатського університету.

Під час навчання у Польщі студенти пройшли переддипломну практику, набули практичного міжнародного досвіду управління туристичною діяльністю та зібрали цікавий матеріал для наукового дослідження.

На захисті магістерських робіт кожен представив своє наукове дослідження. Зокрема,  Юлія Книгиницька розкрила тему «Аналіз сучасних форм промоції  туризму в Україні». Надія  Остафійчук презентувала роботу «Економічне обґрунтування організації роботи служби трансферу». Власне дослідження «Організаційна культура як елемент управління на базі туристичної компанії Coral Travel» представив Назар Жмурик. Наталії Сиван виконала тематичну роботу «Методи управління в розвитку Івано-Франківської області».

Варто зазначити, що відповідна Угоди про співпрацю між факультетом туризму Прикарпатського національного університету та економічним факультетом Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському, зокрема, в рамках реалізації програми подвійних дипломів, була підписана в 2014 році. За період партнерства подвійні дипломи магістра отримало вже 11 студентів факультету туризму.

Загалом, Прикарпатський національний університет спільно з провідними університетами Республіки Польща успішно реалізує магістерські програми подвійних дипломів за 12-ма спеціальностями. У рамках цих програм студенти нашого університету мають можливість паралельно безкоштовно навчатися у польських вищих навчальних закладах та отримати диплом магістра за такими спеціальностями: “міжнародні відносини”, “політологія”, “археологія”, “фізичне виховання”, “початкова освіта”, “підприємництво”, “філософія”, “фізика”, “судова адміністрація”, “прикладна математика”, “інформатика в управлінні”, “географія”.