Все про вступ-2023!

Сьогодні, 4 липня, в онлайн форматі відбулась консультація для вступників на усі освітні рівні з приводу правил Вступної кампанії до закладів вищої освіти. Участь взяло близько 700 учасників.

З вітальним словом до майбутніх студентів звернувся ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда, який привітав учасників з правильним та вільним вибором.

«Дякую за те, що обираєте Прикарпатський університет і переконаний, що це той вибір, який дасть вам можливість бути успішними у своєму професійному житті», — підкреслив він.

Також ректор відзначив те, що сьогодні ПНУ є в числі лідерів українських університетів. Зокрема, головна увага концентрується на дуже широких міжнародних зв’язках та не обмежується виключно нашим регіоном. На сьогоднішній день університет має велику кількість цікавих партнерів у різних куточках світу, починаючи від ЄС закінчуючи США. Це дозволяє студентам поглиблювати свої знання на багатьох рівнях.

Університет також має більше 50 стипендій для найкращих, успішних студентів, для особистостей, які добре навчаються і хочуть віддавати свій час, енергію і знання людям. Зокрема, це можливість отримувати додаткову стипендію у розмірі тисячу доларів. Все це є свідченням того, що іноземні партнери Прикарпатського університету бачать в ньому той науковий осередок, який готує якісних фахівців.

Покрокову інструкцію з детальною інфографікою щодо всіх деталей вступу-2023 учасникам надав відповідальний секретар Приймальної комісії, проректор з науково-педагогічної роботи Едуард Лапковський. Після цього він відповів на найбільш актуальні питання щодо вступу, які надійшли в чат під час зустрічі.

Всі деталі щодо вступу можна також знайти на офіційному сайті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у рубриці Вступ до університету.