Майбутні економісти взяли участь у турнірній грі “Франківський пан”

20 листопада у читальному залі ім. Богдана Гаврилишина Наукової бібліотеки університету відбулася турнірна гра “Франківський пан”. Її учасниками стали студенти  економічного факультету. Захід приурочили 55-річчю з дня  заснування кафедри теоретичної і прикладної економіки.

Організаторами турніру виступили кандидат економічних наук, доцент кафедри теоретичної і прикладної економіки економічного факультету Ольга Ємець, автор та розробник гри «Франківський пан» Сергій Матусов, голова студентського Сенату економічного факультету Віктор Леськів.

У турнірі взяли участь 12 студентських команд, які представили кожну із восьми спеціальностей економічного факультету.

Під час участі у грі студенти дізналися цікаві факти про історію та економіку Івано-Франківська. Вони також навчилися приймати правильні рішення щодо придбання чи продажу підприємств, розвивати культуру платника податків.

За підсумками турніру переможцем став студент спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Тарас Романишин. Він отримав цінний приз від організаторів – новорічну колекційну гру «Франківський пан» (лімітована серія). Активні учасники турніру отримали заохочувальні призи від суб’єктів місцевого бізнесу у формі подарункових сертифікатів.